Stina Engelbrecht Warning: Undefined property: Project::$Author in /customers/4/2/b/mindport.se/httpd.www/portfolio-item.php on line 21

Warning: Undefined property: Project::$Author in /customers/4/2/b/mindport.se/httpd.www/portfolio-item.php on line 39 - Stina Engelbrecht

Stina Engelbrecht har varit verksam som låtskrivare och textförfattare i över 20 år. Mest kanske känd som upphovskvinna och låtskrivare för SAREK, men även andra utländska och svenska artister med låtar som, "Genom eld och vatten", "Om du tvekar" och "Lilla barn"
Nu är det dags att stå på helt egna ben och visa upp det som står henne allra närmast om hjärtat. Naturlyriken, smaken av det folkliga och visan finns kvar men nu ännu mer närmare hjärtat. Tillsammans har hon med sig sina favoritmusiker med både spännande arrangemang och med Mandola / Flöjter / Piano och vevlira.

Under sommaren kommer en turné där det utlovas en kväll med låtar fyllda med målande berättande naturinspirerande texter arrangerade med en smak av svensk och engelsk folkmusik.

Produktions detaljer

  • År: 2020
  • Artist: Stina Engelbrecht
  • Musik-produktion av: Jens Engelbrecht
  • Musik komponerad av: Stina Engelbrecht
  • Text skriven av: Stina Engelbrecht

Mer info

Stina Engelbrecht

Stina Engelbrecht

Mer om Stina EngelbrechtMusik produktion

Musikproduktion, Arrangering, Inspelning , Mix
 

Läs mer..